Airpro

Förbättra välbefinnandet på arbetsplatsen

Airpros kontinuerliga engagemang för att förbättra välbefinnandet på arbetsplatsen var kärnan i det nya projektet för att ta fram arbetskläder. Riktigt bra kundservice börjar med nöjda medarbetare. Den nya kollektionen fick en fräsch, modern look som stärker företagets varumärke.

När vi designade den nya kollektionen ville vi också säkerställa att de gamla kläderna återvanns ansvarsfullt. De använda arbetskläderna fick nytt liv.

Produktkraven

Airpros projekt kring arbetskläderna fokuserade på att hitta rätt storlek för plaggen, eftersom det gör att plagget då kommer att användas i flera år. För att hjälpa slutanvändaren att välja rätt storlek använde vi guider med passformsbilder, verktyget för storleksval i webbutiken för arbetskläder och de kunniga yrkespersonerna på Airpros klädavdelning.

Materialvalen

Kollektionen utgjordes av högkvalitativa material och klassiska, tidlösa detaljer för att maximera produkternas livslängd. Designprojektet av arbetskläder gjordes användarvänligt genom gott samarbete. Ett sådant projekt kan ta några år att genomföra, men det finns många steg att ta för att få det bästa tänkbara resultatet.

"Det är viktigt att projekt för att ta fram arbetskläder involverar slutanvändarna i ett tidigt skede. Tester av nya arbetskläder ger vanligtvis viktiga insikter i de dagliga utmaningarna och möjligheterna för dem som ska använda dem. Undersökningar om arbetskläder kan också inkludera till exempel lite kort om hur stämningen är under en arbetsdag, vilket ger våra kunder mer viktig information från fältet."

Joni Mäenpää/ Försäljningsdirektör Touchpoint

100%
finsk design
No items found.