Hesburger

Hesburger och Touchpoint har samarbetat i över ett decennium. Arbetsklädskollektionen som designades tillsammans 2018 är 100% ekologisk och det gäller till och med bältesspännena.

Från hållbara värden till konkret handling

Återigen har snabbmatskedjan Hesburger stärkt sin position som internationell föregångare inom sin brans. Hesburgers senaste kollektion av arbetskläder är ekologisk och gjord uteslutande av hållbara material som håller hög kvalitet. Alla deras tidigare arbetsuniformer kommer att återvinnas och få nytt liv som möbler. Samarbetet mellan Hesburger och Touchpoint byggs på viljan att göra gott och att utveckla nya, innovativa och hållbara lösningar.

Produktkraven

Nytt, innovativt och hållbart.

Materialvalen

T-shirtarna är till exempel gjorda från spillbitar från textilindustrin, som annars hade kastats bort. Spillbitarna samlas ihop, återanvänds och görs till t-shirtar.

Hesburgers senaste kollektion är den tredje som vi har utvecklat tillsammans. Utifrån ömsesidig tillit har kollektioner av arbetskläder skapats som är hållbara från början till slut. Varje detalj har noga övervägts och vi har inte tummat på kvaliteten. För Hesburger är de anställda väldigt viktiga, mönstren har därför provats ut flera gånger innan besluten har fattats om passform och de anställdas åsikter har tagits i beaktande.

Det har alltid varit enkelt att arbeta med Hesburger eftersom den fina atmosfären på arbetsplatsen och innovationsandan guidar dem i allt de gör. Vårt samarbete handlar om att uppmuntra och pusha varandra till att hitta ännu bättre lösningar.


2 700
liter vatten sparas för varje t-shirt som tillverkas
No items found.