Lapland Hotels

Kundens röst och varumärkesuttryck är kärnan för varje projekt vi. Kollektionen som vi gjort till personalen på Laplands urbana hotell passar deras look perfekt.

Mitt i Helsingfors kan du få en bit av det magiska Lappland. Lapland hotel på Bulevardi öppnade i början av 2019. Varje detalj på hotellet har noga övervägts för att skapa en unik upplevelse. Den lappländska atmosfären genomsyrar inredningen, menyn och arbetskläderna på hotellet i Helsingfors, liksom på Laplands urbana hotell i Tampere, Kuopio och Oulu. När vi skapade kollektionen med hållbara arbetskläder, fokuserade vi på återvunna material såväl som på finsk design och närproduktion. De vackra stickade kläderna är gjorda helt och hållet av finska stickade tyger.

Produktkraven

Hållbara material som kompletterar företagets varumärke.

Materialvalen

Återvunnen polyester istället för helt nyproducerad. Kockskjortor som är funktionella och andas för att vara bekväma i köket.

Cirkulär ekonomi är en viktig del i hur Lapland Hotell drivs. Hotellen återvinner alla sina maskiner, uttjänta textilier, möbler och givetvis - sina arbetskläder.

4
unika lappländska upplevelser i Helsingfors, Tampere, Kuopio och Oulu.
No items found.