Marski by Scandic

Det förnyade Marski handlar om det urbana livet och Finnfullness. Hållbarhet är också hjärtat i allt de gör. När det var dags att välja en ny kollektion arbetskläder till hotellet, var det viktigt att alla material var ekologiska.

Uttrycka personlighet

Scandic Hotell värdesätter möjligheten för varje anställd att uttrycka sin egen personlighet. Företaget har fått pris som “a Great Place to Work” de senaste åren och det är en fantastisk utgångspunkt för oss att ha när vi designar en kollektion arbetskläder för Finlands första signaturhotell. Kollektionen har en rad accessoarer, som huvudbonader, flugor och slipsar som piggar upp arbetsdagen. Vi ville också kommunicera hållbarhet till gästerna via arbetskläderna. Varje förkläde har ett litet men kraftfullt budskap: “I used to be a bottle”. Återvunna plastflaskor är nämligen använda i materialproduktionen.

Produktkraven

Hållbarhet och finsk design, liksom möjligheten för de anställda att välja detaljer och accessoarer som bäst passar dem.

Materialvalen

Flugorna och slipsarna har producerats i Finland av återvunna material.

Efter öppningen ville vi ordna en fotografering på det nya hotellet och Marskis anställda ställde upp som våra fotomodeller. Under fotograferingen gjorde det oss glada att få höra från de anställda att “det här är den bästa arbetsplatsen någonsin”. Vi rekommenderar verkligen ett besök på Marski för att till exempel ta en drink. Det eleganta hotellet har en härlig, avslappnad atmosfär och äkta Finnfullness.

3 700
liter vatten sparas per skjorta
No items found.