Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteemme, blogitekstimme ja uutisemme.

Miksi halusimme kehittää ReTouch kankaan.

10.4.2024
Eurooppa on hyvin materiaaliköyhä maanosa. Täällä ei juurikaan puuvilla kasva ja polyesteri tulee raakaöljystä, joka on itsessään hyvin kiistanalainen raaka-aine. Mikä tekee ReTouch kankaastamme niin innovatiivisen? Kierrätettyä materiaalia sisältäviä kankaita on ollut jo kauan.

Touchpoint lanseeraa ainutlaatuisen suljetun kierron mukaisen ReTouch-työvaatekankaan

6.2.2024
Kestävien työvaateratkaisujen edelläkävijä Touchpoint lanseeraa uuden työvaatemateriaalin, jonka valmistuksessa on käytetty kotimaisen poistotekstiilien jalostuslaitos Resterin kierrätyskuitua. Kierrätyskuitu on prosessoitu elinkaarensa lopussa olevista työvaatteista. Tämä on merkittävä askel kohti tekstiilien suljettua kiertoa ja kestävämpiä toimintamalleja.

Enough is enough-Sustainable textile procurement. Webinaari

31.1.2024
Järjestimme yhdessä Resterin kanssa Webinaarin, jotta tekstiilien hankkijat saisivat eväitä siihen, miten toimia kestävämmin. Katso tallenne mielenkiintoisesta keskustelusta, saat paljon hyviä näkemyksiä tekstiilihankintojen kehittämiseen.

Ilmainen webinaari: Sustainable procurement for 2030

10.1.2024
(Webinaari pidetty 25.1.2024) ENOUGH IS ENOUGH! Kestävämpää tekstiilihankintaa 2030. -webinaari. Tiesithän, että seuraavan tekstiilihankintasi tulisi sisältää tekstiilejä, joissa on kierrätettyä sisältöä. Hankintakriteerit muuttuvat, ja perinteisten materiaalien saatavuus vaikeutuu tulevaisuudessa.Osallistu maksuttomaan webinaariin ja kuule, mitä toimia sinun tulisi tehdä jo tänään, jotta voit täyttää tulevaisuuden vaatimukset. Webinaari on kansainvälinen ja puhekielenä toimii englanti.

Helsingin toimiston poistomyynti

31.10.2023
Helsingin toimistomme poistomyynti on nyt auki!

Airpro otti käyttöön uuden työvaatemallistonsa

31.10.2023
Touchpoint suunnitteli ja toteutti pitkäaikaiselle yhteistyökumppanilleen Airprolle asiakaspalvelutehtävissä toimiville työntekijöille uuden työvaatemalliston. Helsinki-Vantaalla turvatarkastus- ja matkustajapalveluissa työskentelevät esihenkilöt, työnjohto ja kouluttajat ovat saaneet kesällä 2023 ensimmäisinä käyttöönsä nämä uudet työvaatteet.