Konseptimme

Työvaatteet ovat erikoisalaamme, mutta sen ei tarvitse olla sitä asiakkaillemme. Siksi huolehdimme kaikesta työvaatteisiin liittyvästä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen.

1. Analyysi  

Analysoimme yhdessä asiakkaan kanssa työvaatehankintoihin liittyvät tarpeet, vaatimukset ja vastuullisuustavoitteet, jotta voimme kehittää yksilöllisen ratkaisun ja toimivan mallistostrategian.

Kaikki tämä siksi, että voimme varmistaa vastuullisemman ja toimivan työvaateratkaisun, joka kattaa, käyttäjien,yhtiönne ja ympäristön asettamat vaatimukset.

2. Suunnittelu

Seuraavassa vaiheessa siirrymme malliston tuotteisiin ja materiaaleihin. Strategiasta ja tarpeista riippuen, voimme luoda kokonaan uuden malliston tai vaihtoehtoisesti vain päivittää ja parantaa nykyisiä malleja.

Huomioimme suunnitteluprosessissa mm. materiaalien uusiokäytön ja kierrätettävyyden, pyrimme vähentämään neitseellisten materiaalien käyttöä ja pienentämään CO2 –päästöjä

3. Mallitus &  Koekäyttö

Kun suunnittelutyö on loppusuoralla, tuotamme malliston tuotteista mallit. Näin voimme varmistaa, että tuotteet saavuttavat niille asetetut vaatimukset laadun, kestävyyden, istuvuuden, ulkonäon ja brandin osalta.

Malliston soveltuvuus todennetaan koekäytöissä ja keräämällä palautetta loppukäyttäjiltä.

4. Tuotanto ja kierrätys

Kun malliston on hyväksytty, aloitamme tuotannon. Tuotantoketjumme  on erittäin joustava niin tuotantomäärien kuin tuotteiden suhteen. Toimimme pitkäaikaisten kumppanien kanssa ja täysin läpinäkyvästi - asiakkaamme ovat aina tervetulleita vierailemaan tuotantopaikoissamme.

Sitoudumme ottamaan vastaan mallistoa vastaavan määrän elinkaarensa päässä olevaa tekstiiliä ja kierrättämään sen vastuullisesti uudeksi raaka-aineeksi.

5. Palvelumalli

Analyysin ja mallistostrategian pohjalta suosittelemme asiakkaalle palveluita, jotka helpottavat käyttäjien ja organisaation arkea, sekä mahdollistavat työvaatteiden tehokkaan ja toimivan käytön, kierron ja palautuksen.
Samalla pyrimme koko ajan vähentämään omaa ja asiakkaamme kustannuksia ja CO2 –päästöjä.

Tarjoamme mm. asiakaskohtaisia ja räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja, varastointia & nopeita toimituksia,  asiakaspalvelua, sekä käytettyjen vaatteiden kierrätyspalvelua yhtiön sisällä.

6. Optimointi

Yhteistyössä asiakkaan kanssa kehitämme mallistostrategiaa ja ratkaisuja esimerkiksi keräämällä palautetta käyttäjiltä, seuraamalla ja analysoimalla tärkeimpiä tunnuslukuja ja määritettyjä mittareita, hakemalla esimerkiksi vaihtoehtoisia materiaaleja ja tunnistamalla toiminnasta mahdollisia kustannussäästökohteita.

Tuotamme asiakkaalle raportteja malliston ympäristövaikutuksista ja avustamme mielellämme elinkaarilaskelmien (LCA) teossa.