Vastuulliset työvaatteet ovat intohimomme

Pohjoismainen edelläkävijä vastuullisten työvaatepalveluiden ja kiertotalouden
ratkaisuissa.

Kyse on paljon muustakin kuin pelkästä työvaatteesta

Touchpoint syntyi palosta luoda kestävämpiä työvaateratkaisuja. Työvaatteita tarvitaan aina, mutta vaatteiden valmistajana emme voi sysätä ongelmia muiden harteille, vaan meidän täytyy olla osa ratkaisua. Haastamme asiakkaamme materiaalivalinnoillamme ja huolehdimme poistotekstiileistä.

Olemme osa suurempaa ekosysteemiä, joka edistää kiertotaloutta. Kehitämme yhdessä innovatiivisten yritysten ja organisaatioiden kanssa vastuullisempia toimintamalleja. Yli kymmenen vuoden jälkeen voimme todeta, että vastuullinen liiketoiminta kannattaa.

Designfilosofiamme on yksinkertainen

Mallistomme ja palvelumme kehitystyötä tehdään jatkuvasti, sillä asiakkaidemme tarpeet vaihtuvat, työvaatestandardit päivittyvät ja markkinalle tulee uusia ympäristöystävällisempiä materiaaleja ja ratkaisuja.

Parinkymmenen hengen tiimimme pitää sisällään rautaisia myynti-, suunnittelu- ja tuotantoammattilaisia, joiden sydän sykkii vastuulliselle vaateteollisuudelle.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Tuotannostamme yli puolet tehdään lähialueilla, kuten Baltian maissa. Suurin osa käyttämistämme materiaaleista hankitaan eurooppalaisilta toimijoilta. Valikoimme valmistuskumppanimme huolellisesti ja teemme strategista yhteistyötä tärkeiden alihankkijoidemme kanssa