Asiakastarinat

Työvaate on tärkeä osa yrityksen identiteettiä ja sillä on suuri merkitys henkilöstön työssä viihtymiseen. Paras lopputulos saavutetaan, kun kokonaisuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja loppukäyttäjien kanssa. Meidän tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan arkea.

Airpro

Touchpoint suunnitteli ja toteutti pitkäaikaiselle yhteistyökumppanilleen Airprolle asiakaspalvelutehtävissä toimiville työntekijöille uuden työvaatemalliston.
Lue lisää

Hesburger

Hesburgerille suunnittelemamme työvaatemallisto on 100 %:sesti ekologinen. Työvaatteet ovat valmistettu mm. leikkuujätteestä ja kierrätetystä materiaalista. Muutimme myös vanhat käytetyt työvaatteet ravintoloiden pöydiksi.
Lue lisää

Kaukokiito

Suunnittelimme uuden malliston yhteistyössä Kaukokiito-ketjun työvaatetyöryhmän kanssa vuonna 2022. Malliston teemana on ”kuljetusalan edelläkävijän työvaatteet”.
Lue lisää

Kotipizza

Kotipizzan uutta työvaatemallistoa lähdettiin kehittämään vastuullisuus edellä ja lopputulema onkin sekä vastuullinen että tyylikäs mallisto.
Lue lisää

Lapland Hotels

Lapland City Hotels tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen kokemuksen, pohjoisen tarinan. Oli tärkeää suunnitella myös henkilökunnan työvaatteet osaksi tarinaa.
Lue lisää

Marski by Scandic

Marski by Scandic on yhtiön ensimmäinen Signature-hotelli Suomessa. Marski avattiin uudelleen kesäkuussa 2019 remontin jälkeen. Marski sykkii urbaania elämää suomalaisella twistillä.
Lue lisää

SOL

SOL pukee henkilökuntansa Touchpointin valmistuttamiin ekologisiin työvaatteisiin. Yksi tärkeimmistä uuden työvaatemalliston materiaalivalinnoista on kierrätetty polyesteri.
Lue lisää

Sakupe

Uuden terveydenhuollon työvaatemalliston suunnittelussa on korostettu kestävää kehitystä niin elinkaareen vaikuttavissa materiaalivalinnoissa kuin poistotekstiilistä huolehtimisessa.
Lue lisää