Vastuullisuus

Touchpointilla vastuullisuus on tekoja kestävän kehityksen saavuttamiseksi. Toiminnassamme otamme ympäristövastuuta pyrkimyksillämme resurssitehokkuuteen kiertotalouden keinoin, huomioiden myös ihmisoikeudet ja taloudellisen vastuumme.
Demokauppa

Strategia

Toimintamme perustuu vahvaan ekologiseen arvopohjaan sekä päämääräämme olla rakentamassa kiertotalouden ekosysteemiä ja ympäristöystävällisempää tekstiilialaa yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Meille tärkeää on asiakkaiden kuunteleminen sekä asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen omaa asiantuntijuuttamme hyödyntämällä.

Pyrimme aktiiviseen ja pitkäjänteiseen, kehittävään kumppanuuteen asiakkaidemme sekä tavarantoimittajiemme kanssa.

Laatu & Vaatimukset

Olemme sitoutuneet toimimaan arvojemme, eettisen ohjeistuksemme (Code of conduct) sekä lakien, säädösten ja laatu- ja ympäristöstandardien (ISO 9001 ja ISO 14001) vaatimusten mukaisesti.

Kehitämme osaamistamme ja toimintaamme mm. arvioimalla ja mittaamalla prosessejamme, kouluttamalla henkilöstöä sekä aktiivisella sidosryhmäyhteistyöllä.
Haluamme olla edelläkävijöinä tuomassa uusia innovaatioita asiakkaidemme tarpeisiin.

Sitoumukset

Kehitämme tuotteitamme, toimitusketjuamme sekä palveluitamme ja omaa toimintaamme jatkuvasti yhä kestävämpään suuntaan ja raportoimme saavutuksistamme aktiivisesti sidosryhmillemme sekä UN Global Compactille.

Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tuottaa vähäpäästöisiä työvaatteita. Lisäksi kunnianhimoinen alamme kehitystä tukeva tavoitteemme on, että julkisissa tarjouskilpailuissa on lähitulevaisuudessa nähtävillä enemmän vaatimuksia ympäristöystävällisiin materiaaleihin ja kiertotalouteen liittyen.

Tuotanto

Emme omista tuotantolaitoksiamme itse, vaan teemme yhteistyötä tarkasti valikoitujen tahojen kanssa. Tavoite on aina pitkäkestoinen kumppanuus ja tiivis yhteistyö varmistaaksemme tuotteiden laadun, läpimenoajat ja läpinäkyvyyden kaikessa tuotannoissa ja toiminnassa.

Teemme kovasti töitä, jotta haastavissakin tilanteissa pystymme toimittamaan asiakkaidemme tilaukset sovitusti, ja ylittämään heidän odotuksensa laadukkaista ja ekologisista työvaatteista sekä palveluista.

Olemme tiiviissä yhteydessä kaikkiin tuotantokumppaneihimme ja suoritamme säännöllisesti auditointeja ja olemme Amfori BSCI jäseniä.

Take-back palvelu

Lopulta työvaatekin tulee elinkaarensa päähän. Voimme kuitenkin huolehtia niistä vastuullisesti innovatiivisia keinoja hyödyntäen. Vuodesta 2021 alkaen olemme sitoutuneet kierrättämään kaiken asiakkaillemme toimittamamme tekstiilin vastuullisesti sekä raportoimaan kierrätysmääristä vuositasolla. Jokaista uutta toimitettua mallistoa kohden tulemme vastaanottamaan asiakkailtamme kilomäärällisesti vastaavan määrän tekstiiliä jatkojalostukseen.

Vastuullisuusraportit

Raportoimme toimintaamme vuosittain vastuullisuusraportilla. Pääset tutustumaan niihin täältä.