‹   Ajankohtaista

Olemme allekirjoittaneet FIBS:in monimuotoisuussopimuksen

16.2.2023

Olemme allekirjoittaneet FIBS:in monimuotoisuussitoumuksen. Monimuotoisuussitoumus on FIBSin kehittämä työkalu, jonka avulla Suomessa toimivat yritykset ja muut työyhteisöt voivat kehittää monimuotoisuuden ja inkluusion (D&I) johtamista ja palvelukäytäntöjään. Allekirjoittamalla Monimuotoisuussitoumuksen sitoudumme vapaaehtoisesti edistämään työyhteisön monimuotoisuutta, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Monimuotoisuussitoumuksen allekirjoittaminen on askel oikeaan suuntaan, mutta se ei yksin riitä. On tärkeää, että organisaatioilla on selkeä monimuotoisuussuunnitelma, jota se seuraa ja arvioi säännöllisesti. Lisäksi on tärkeää, että organisaatio tekee työntekijöilleen selväksi, että monimuotoisuus on tärkeä arvo, jota arvostetaan ja edistetään.

Jokainen meistä voi omalla toiminnallaan edistää monimuotoisuutta ja tasa-arvoa. Voimme oppia tuntemaan erilaisia taustoja ja kulttuureita, välttää ennakkoluuloja ja syrjintää, sekä kannustaa muita tekemään samoin. Yhdessä voimme luoda yhdenvertaisemman ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan kaikille.

Lisätietoja FIBS:in monimuotoisuussitoumuksesta: https://www.fibsry.fi/ajankohtaista/monimuotoisuussitoumus-kehita-johtamista-ja-palvelukaytantojanne/