‹   Ajankohtaista

Sairaalaklovnit yhteistyö ja yllätysvierailu Lauttasaareen

18.10.2022

Sairaalaklovnit ry:n toiminta on käynnistynyt vuonna 2002 Lastenklinikalla. Sittemmin toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi ja vakiintunut osaksi lastenosastojen toimintaa yliopistollisissa sairaaloissa. Klovnitohtorit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja leikille keskellä sairaalan arkipäivää.

Me Touchpointilta olemme tukiverkostossa mukana nyt toista vuotta. Yhteistyö alkoi viime vuonna, kun toimitimme klovneille tiimihupparit ja tänä vuonna vuorossa oli uudet klovnitakit, jotka muokattiin tarkoitukseensa meidän malliston lääkärintakeista yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Myös pienellä tuunauksella saimme klovnien vanhoille takeille hyvää lisäaikaa tärkeän työn tekemiseen. Myös jatkossa aiomme pitää huolta, että klovnien työvaatteet ovat priimaa!

Syksyllä saimme yllätysvieraita toimistollemme Lauttasaareen, kun muutama punanenä saapui muina pelleinä paikalle ja päätyivät haastattelemaan tiimiämme. Katso videolta miten vierailu ja haastattelu meni!

https://sairaalaklovnit.fi/