‹   Ajankohtaista

Touchpoint of view: Sukellus Touchpointin toimitusketjuun

6.7.2022

Pidämme tärkeänä, että vierailemme itse tuotantopaikoilla, ja että yhteydenpitomme tuotantopaikkojen kanssa on myös poikkeustilanteissa sujuvaa ja säännöllistä. Pitkään siirtynyt ja suunniteltu koko tiimimme vierailu Viron tehtaillamme saatiin vihdoin toteutettua kesäkuun 2022 alussa ja olikin hienoa päästä konkreettisesti näkemään mitä tuotantopaikalla tapahtuu.

Läheskään kaikki meistä eivät ole päivittäin yhteydessä tuotantopaikoillemme, joten siksikin face-to-face vierailut ovat todella tärkeitä. Oli ilo tavata laadunvalvojamme sekä paikalliset edustajamme ja yhteistyökumppanimme. Ammattilaisten työn seuraaminen oli innostavaa varsinkin, kun viime vuosina emme ole päässeet paikanpäälle yhtä paljon kuin aiemmin. Säännölliset vierailut auttavat myös meitä toimintamme kehittämisessä.

Tavoitteemme on lisätä tiedonvaihtoa sekä keskustelua tuotantokumppaneidemme kanssa. Käynnistimme oman henkilöstömme tekemät auditoinnit tuotantopaikoilla syksyllä 2021, ja vuonna 2022 tavoitteemme onkin tehdä sisäinen katselmus jokaisella aktiivisella tuotantopaikalla Vietnamissa sekä lisäksi auditoida 5 merkittävintä tuotantopaikkaa Virossa.

Lisää toimitusketjustamme voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä.

Touchpointilaisia tutustumassa tuotantopaikkaan