‹   Ajankohtaista

Touchpointin tiimi kansainvälistyy Ruotsiin

25.8.2022

Touchpoint tiimi sai lisää kansainvälistä osaamista, kun 12 vuoden kokemuksen työvaatealalta omaava Marko Ruotsalainen liittyi tiimiimme. Olemme päättäneet strategisesti panostaa Ruotsin markkinoille ja Marko ryhtyy maajohtajana vetämään Ruotsin toimintaamme. Marko on nimestään huolimatta suomalainen, mutta jo lapsena tie vei Ruotsiin. Saimmekin porukkaamme arvokasta osaamista Markon hallitessa Ruotsin markkinat, mutta myös tuntien kotoisan kenttämme.

Tämä mahdollisuus Touchpointilla on minulle erittäin kiinnostava ja odotan innolla, että pääsen tukemaan yhtiön kasvua Ruotsissa, samalla kun saan mahdollisuuden kehittyä vastuullisuuden ja kiertotalousratkaisujen parissa työvaatealalla, kertoo tuore maajohtaja Marko Ruotsalainen.

- Olemme innoissamme uudesta tiimiläisestämme ja on mahtavaa saada nyt myös toimisto Ruotsiin. Markolla on pitkä osaaminen alalta ja hän on tervetullut lisä Touchpointiin, kun lähdemme tavoittelemaan kasvua Ruotsin markkinoille”, iloitsee Touchpointin toimitusjohtaja Noora Salonoja.