Ajankohtaista

Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteemme, blogitekstimme ja uutisemme.

Minne hävisi tavoitteemme tehdä hiilineutraaleja työvaatteita?

10.6.2024
Vielä vuoden alussa verkkosivuiltamme ja viestinnässämme olette saattaneet lukea tavoitteestamme tuottaa hiilineutraaleja työvaatteita. Kehitys on jatkuvaa. Mekin Touchpointilla kasasimme tiedot hiili-inventaarion tekemisestä yritys- sekä tuotetasolla. Olemme raportoineet hiilijalanjälkemme vuosittain vastuullisuusraporteillamme, joista voit tarkemmin lukea mistä Touchpointin yrityksen hiilijalanjälki oikein koostuu. Yhtiönä meitä voisi kutsua hiilineutraaliksi, koska hyvitämme vuosittain omien toimintojemme (scope 2) päästöt, jotka eivät ole todellakaan suuret. Olemme kuitenkin päätyneet poistamaan viestinnässämme hiilineutraalin tuotteen tavoitteen. Miksi?

Miksi halusimme kehittää ReTouch kankaan.

10.4.2024
Eurooppa on hyvin materiaaliköyhä maanosa. Täällä ei juurikaan puuvilla kasva ja polyesteri tulee raakaöljystä, joka on itsessään hyvin kiistanalainen raaka-aine. Mikä tekee ReTouch kankaastamme niin innovatiivisen? Kierrätettyä materiaalia sisältäviä kankaita on ollut jo kauan.

Touchpoint lanseeraa ainutlaatuisen suljetun kierron mukaisen ReTouch-työvaatekankaan

6.2.2024
Kestävien työvaateratkaisujen edelläkävijä Touchpoint lanseeraa uuden työvaatemateriaalin, jonka valmistuksessa on käytetty kotimaisen poistotekstiilien jalostuslaitos Resterin kierrätyskuitua. Kierrätyskuitu on prosessoitu elinkaarensa lopussa olevista työvaatteista. Tämä on merkittävä askel kohti tekstiilien suljettua kiertoa ja kestävämpiä toimintamalleja.

Enough is enough-Sustainable textile procurement. Webinaari

31.1.2024
Järjestimme yhdessä Resterin kanssa Webinaarin, jotta tekstiilien hankkijat saisivat eväitä siihen, miten toimia kestävämmin. Katso tallenne mielenkiintoisesta keskustelusta, saat paljon hyviä näkemyksiä tekstiilihankintojen kehittämiseen.

Ilmainen webinaari: Sustainable procurement for 2030

10.1.2024
(Webinaari pidetty 25.1.2024) ENOUGH IS ENOUGH! Kestävämpää tekstiilihankintaa 2030. -webinaari. Tiesithän, että seuraavan tekstiilihankintasi tulisi sisältää tekstiilejä, joissa on kierrätettyä sisältöä. Hankintakriteerit muuttuvat, ja perinteisten materiaalien saatavuus vaikeutuu tulevaisuudessa.Osallistu maksuttomaan webinaariin ja kuule, mitä toimia sinun tulisi tehdä jo tänään, jotta voit täyttää tulevaisuuden vaatimukset. Webinaari on kansainvälinen ja puhekielenä toimii englanti.

Helsingin toimiston poistomyynti

31.10.2023
Helsingin toimistomme poistomyynti on nyt auki!