Palvelumme

Työvaatepalveluja suunnittelusta suljettuun kiertoon.

Kestäviä ja toimivia työvaatteita

Perehdymme huolellisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja toimintaan, jotta voimme tarjota käytännöllisiä, turvallisia, kestäviä ja vastuullisia työvaatteita. Työolot ja -tehtävät voivat hyvinkin erilaisia ja kun sukellamme suunnitteluprosessiin, mietimme tarkkaan, kenelle vaate on tarkoitettu. Etsimme jatkuvasti parempia vaihtoehtoja ja käytämme ainoastaan sertifioituja materiaaleja valmistamissamme työvaatteissa. Testaamme aina huolellisesti kaikki käyttämämme materiaalit ja lopputuotteet loppukäyttäjien sekä tarvittaessa myös teollisten pesulakumppanien kanssa. Mikäli tarvetta, haemme tuotteille myös vaaditut sertifioinnit.

Loppujen lopuksi työvaate on usein käyttäjillemme eniten käytetty vaatekappale. Siksi sen on oltava mukava päällä ja kestettävä kovaakin käyttöä.

Kokonaisvaltainen palvelu

Työvaatteet ovat erikoisalaamme, mutta sen ei tarvitse olla sitä asiakkaillemme. Siksi huolehdimme kaikesta työvaatteisiin liittyvästä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen. Tämän takia kehitimme vaivattoman työvaatepalvelumallin, johon kuuluvat:

  • Varastointi ja täydennystilausten hallinnointi
  • Tulevien tarpeiden ennakointi
  • Käyttäjätyytyväisyyden mittaaminen
  • Malliston jatkuva kehitys
  • Digitaaliset työkalut ja helppokäyttöinen
    tilausjärjestelmä asiakkaalle
  • Tuotteiden elinkaaren ja ympäristövaikutusten mittaaminen

Tarjoamme asiakkaillemme myös rahoitusmalleja –
 ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Take Back – kiertotalous antaa käytetyille tekstiileille uuden elämän

Lopulta työvaatekin tulee elinkaarensa päähän. Voimme kuitenkin huolehtia niistä vastuullisesti innovatiivisia keinoja hyödyntäen. Vuodesta 2021 alkaen olemme sitoutuneet kierrättämään kaiken asiakkaillemme toimittamamme tekstiilin vastuullisesti sekä raportoimaan kierrätysmääristä vuositasolla. Jokaista uutta toimitettua mallistoa kohden tulemme vastaanottamaan asiakkailtamme kilomäärällisesti vastaavan määrän tekstiiliä jatkojalostukseen. Asiakkaidemme tekstiilit eivät päädy savuksi ilmakehäämme, vaan käyttöikänsä päähän tulleista poistotekstiileistä jalostetaan sitoumuksemme mukaisesti uutta arvokasta raaka-ainetta teollisuuden tarpeisiin.

Perustamamme Rester Oy:n kautta poistotekstiili kierrätetään mekaanisesti ja siitä jalostetaan uutta raaka-ainetta teollisuuden tarpeisiin. Näin säästämme merkittävästi ympäristöä ja saamme olemassa olevat materiaalit kiertoon.

Lue lisää >>