Hesburger

Hesburgerin ja Touchpointin yhteistyö on jatkunut jo yli vuosikymmenen. Vuonna 2018 yhteistyössä suunniteltu työvaatemallisto on 100 %:sesti ekologinen, vyösolkea myöden.

Kestävän kehityksen arvoja konkreettisiksi teoiksi

Hesburger vahvistaa jälleen asemaansa pikaruokaketjujen kestävän kehityksen kansainvälisenä edelläkävijänä. Hesburgerin uusi työvaatemallisto on kokonaisuudessaan tehty ekologisella kosketuksella kestävistä, korkealaatuisista materiaaleista. Myös kaikki vanhat Hesburgerin työvaatteet kierrätetään. Ne saavat uuden käyttötarkoituksen kalusteina. Hesburgerin ja Touchpointin yhteistyö perustuu yhteiselle tahdolle luoda innovatiivisia kestävän kehityksen ratkaisuja.

Vaatimukset tuotteille

Uutta, innovatiivista ja vastuullista.

Valitut materiaalit

Esimerkiksi t-paidat valmistetaan tekstiiliteollisuuden puhtaasta leikkuujätteestä, joka olisi muuten arvotonta. Tekstiilijäte kerätään, kuidutetaan uudelleen ja valmistetaan t-paidoiksi.

Uusi mallisto on jo kolmas, jonka Touchpoint ja Hesburger ovat kehittäneet yhdessä. Vahvalla yhteisymmärrykselle olemme luoneet mallistoja, jotka ovat vastuullisia alusta loppuun. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja laadusta ei ole tingitty. Työntekijät ovat Hesburgerille tärkeitä. Ennen lopullisia päätöksiä, jokaista mallia kokeillaan ja työntekijöiden mielipiteitä kuunnellaan.

Hesburgerin kanssa on aina ollut helppo työskennellä, sillä heillä on mahtava työilmapiiri ja innovatiivisuutta, joka välittyy kaikesta mitä he tekevät. Yhteistyömme perustuu toistemme innostamiseen ja rohkaisemiseen kohti parempia ratkaisuja.

2 700
litraa vettä säästetty jokaisen t-paidan valmistuksessa
No items found.