Kotipizza

Uusi työvaatemallisto Kotipizza-ravintoloiden työntekijöille luotiin vuonna 2020. Ekologisuuden ja funktionaalisuuden lisäksi työvaatemallistosta haluttiin tyyliltään rento, rouhea ja katu-uskottava, joka myös istuu Kotipizzan ravintolailmeeseen.

Vastuullisuus kaiken keskiössä

Kotipizzalle vastuullisuus on tärkeää oli sitten kyseessä raaka-aineet, työntekijöiden hyvinvointi tai työvaatteet. Mallistoa suunniteltiin ja testattiin yhdessä Kotipizzan ravintoloiden kanssa ja materiaalivalinnoissa mentiin vahvasti ekologisuus edellä. Mallistoon kuuluu muun muassa t-paitoja, kokkitakkeja, työhousuja, essuja ja päähineitä. Kaikissa tuotteissa on pyritty suosimaan kierrätettyjä materiaaleja neitseellisten sijaan. Kun työvaatteet lopulta tulevat elinkaarensa päähän niin ne kierrätetään tytäryhtiömme Resterin kautta uudelleen raaka-aineeksi.

Vaatimukset tuotteille

Kotipizzan TOP 1 prioriteetti uudelle työvaatemallistolle oli vastuullisuus ja funktionaalisuus.

Valitut materiaalit

Kierrätetty puuvilla ja puuvilla. Kierrätetty polyesteri ja polyesteri, Tencel.

Kotipizzan keittiössä työvaatteet joutuvat kovaan liikkeeseen ja mallistosta onkin pyritty tekemään mahdollisimman toiminnallinen, jotta vaatteet ovat myös mukavia käyttää ja kestävät kovankin kulutuksen. Pizzan parissa työskennellessä ei voi myöskään välttyä jauhopölyltä vaatteissa ja tämän haasteen ratkaisimme suosimalla harmaan meleerattuja värisävyjä, jotka ovat jauhopölyn erottuvuudelle armollisempia.

1653 l vettä ja 1,2 kg CO2
Säästö työasulla johon kuuluu t-paita, työhousut ja essu.
No items found.