Lapland Hotels

Työvaatekumppanuuden yksi tärkeimmistä kulmakivistä on asiakkaan ääni ja asiakkaan brändin sisäistäminen. Laplandin kaupunkihotellien työvaatemallisto soljuu kauniilla tavalla kokonaisuuteen.

Helsingin keskustasta löytyy Lapin taikaa ja tuntureiden tunnelmaa. Lapland Hotels Bulevardilla avasi ovensa vierailijoille alkuvuonna 2019. Hotelli on uniikki kokonaisuus, missä jokainen yksityiskohta on tarkkaan puntaroitu. Lapin tunnelma välittyy niin sisutuksessa, menussa kuin työvaatetuksessakin. Samaa upeaa linjaa noudattavat myös muut Laplandin kaupunkihotellit, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Työvaatemalliston vastuullisuutta kuvaa sekä uusiomateriaalit että kotimaisuus. Kauniit neuletuotteet ovat täysin kotimaisesta neuloksesta valmistettuja.

Vaatimukset tuotteille

Vastuulliset materiaalit, brändin tyyliä mukaillen.

Valitut materiaalit

Kierrätetty polyesteri neitseellisen polyesterin sijaan. Hengittävät ja toiminnalliset t-paidat kokeille tuomaan mukavuutta keittiöön.

Kiertotalous on tärkeä osa Lapland Hotelsin toimintaa. Hotelli kierrättää kaikki koneet, kelkat, poistuvat hotellitekstiilit, kalusteet ja tietenkin työvaatteet.

4
upeaa, uniikkia kokonaisuutta Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa
No items found.