Marski by Scandic

Uudistetussa Marskissa on korostettu suomalaisuutta, helsinkiläisyyttä sekä finnfullnessia. Myös vastuullisuus on tärkeä osa hotellin kokonaisuutta. Työvaatemallistoa suunnitellessa materiaaleiksi haluttiin valita vain ekologisia vaihtoehtoja.

Persoona saa loistaa

Scandic Hotelsin arvoissa korostetaan mm. työntekijän omaa persoonaa. Yritys on valittu myös Suomen parhaaksi työpaikaksi (Great Place to Work) viime vuosina. Näistä lähtökohdista oli hieno lähteä mukaan suunnittelemaan Suomen ensimmäisen Signature hotellin työvaatemallistoa. Mallistoon suunniteltiin työarkea piristäviä yksityiskohtia kuten olkaimia, päähineitä, rusetteja ja solmukkeita. Työntekijöiden essuilla haluttiin viestiä vastuullisista valinnoista myös hotellin vieraille. Essun helmassa on pieni mutta vaikuttava viesti: ”I used to be a bottle”. Essun materiaalissa on hyötykäytetty kierrätettyjä muovipulloja.

Vaatimukset tuotteille

Vastuullisuus ja kotimaisuus sekä mahdollisuus työntekijöille poimia omaan asuun ja persoonaan sopivia yksityiskohtia.

Valitut materiaalit

Esimerkiksi solmukkeet ja rusetit valmistettu Suomessa kierrätetystä materiaalista.

Halusimme heti avajaisten jälkeen järjestää hotellissa kuvaukset. Malleiksi saimme Marskin oman väen. Kuvauksien aikana kuultu ”Tämä on paras työpaikka ikinä”-toteamus vahvistaa sen, että Marskissa on tyytyväistä ja iloista väkeä töissä. Touchpointin vinkki ja vahva suositus onkin piipahtaa vaikkapa lasillisella baarin puolella. Tunnelma on todella finnfullnessiä, rentoa ja tyylikästä.

3 700
litraa vettä säästetty jokaisen kauluspaidan valmistuksessa
No items found.