SOL

”Mietimme jatkuvasti sitä, kuinka voisimme toimia entistä ekologisemmin ja eettisemmin. Olemme saaneet ensimmäisenä siivousalan yrityksenä käyttöömme hotellisiivouksen Joutsenmerkin, ja on luonnollista, että otamme vastuullisuuden huomioon myös työvaatevalinnoissamme.”

Vastuullisuus oli SOLille tärkeä kriteeri, kun malliston materiaaleja ja yhteistyökumppania valittiin. SOL on alansa edelläkävijänä tehnyt vaikuttavan valinnan pukea lähes 10 000 työntekijäänsä ekologisiin työvaatteisiin. Loimme vastuullisesti tuotetun malliston, jonka raaka-aineena on käytetty 345 000 kierrätettyä muovipulloa.SOL haluaa viestiä työvaatteidensa ekologisuudesta myös ulospäin, ja siksi kaikkien vaatteiden selkämykseen tulee ”Sustainable choice by SOL” -label. Sisäpuolen tuotelapusta voi lukea, kuinka monta käytettyä muovipulloa kyseiseen vaatteeseen on käytetty.

Vaatimukset tuotteille

Ekologisuus ja eettisyys. SOLin kriiteereinä olivat kestävyys ja toiminnallisuus.

Valitut materiaalit

rPES eli kierrätyspolyesteri. Malliston tekemiseen käytettiin 345 000 kierrätettyä muovipulloa.

Uudet työvaatteet ovat käytettävyydeltään ja kestävyydeltään huippulaatua ja mukautuu 10 000 ihmisen hyvinkin erilaisiin työtehtäviin. Tulevaan mallistoon on suunniteltu yhteensä 11 erilaista vaatekappaletta, joita voi yhdistää mix and match -tyylisesti.

35 072
kiloa hiilidioksidipäästöjä vähennetty hyödyntämällä rPES -materiaaleja
No items found.