‹   Ajankohtaista

Vuosi pakettiin!

29.12.2022

Vuosi 2022 lähenee loppuaan ja taas on aika vilkaista taaksepäin mitä kaikkea onkaan yrityksessämme tapahtunut. Tässä kevyt läpileikkaus vuoteemme.

Kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen oli vahvasti läsnä vuodessamme! Ensimmäinen merkittävä kansainvälinen asiakkuutemme konkretisoitui, kun ensimmäiset Capio -malliston työvaatteet otettiin käyttöön tämän vuoden aikana. Lisäksi perustimme osakeyhtiön Ruotsiin ja Ruotsin maajohtajana aloitti Marko Ruotsalainen.

Capio

Ruotsiin toimintaa

TP ruotsiksi

Kaukokiito

Aloitimme yhteistyön Kaukokiidon kanssa ja suunnittelimme yhdessä heidän kanssaan ”kuljetusalan edelläkävijän työvaatteet”. Lisäksi halusimme yhdessä tukea Ukrainalaista tuotantokumppaniamme ja teimme Kaukokiidolle ”Made in Ukraine” kesäpaidat.

Kuljetusalan edelläkävijän vaatteet

Made in Ukraine

Resterillä kulkee

Resterin vuosi on ollut vauhdikas ja kiirettä on pitänyt positiivisella tavalla. Myös Rester laajensi toimintaansa Ruotsiin tämän vuoden aikana perustamalla sinne yhtiön. Yksi merkittävä projekti minkä starttasimme Resterin kanssa tänä vuonna on ”työvaatteesta-työvaatteksi”, jossa on tarkoitus saada kierrättämämme työvaatteet uudelleen työvaatteeksi. Tästä lisää alempana blogitekstissämme.

Pohjoismaiset edelläkävijät muuntavat käytetyt työvaatteet uudeksi raaka-aineeksi

Touchpointin blogi

Aloimme kirjoittaa blogia, jonka aiheina pääasiassa tekstiiliteollisuus sekä kiertotalous. Uusi blogi sai nimekseen Touchpoint of View.

#1: Materiaaleista yksi ylitse muiden?

#2: Sukellus Touchpointin toimitusketjuun

#3: Asiaa hiilijalanjäljestä

#4: Circular Textile Days

#5: Erilliskeräysvelvoite

#6: Työvaatteesta työvaatteeksi

TV:stä tuttu!

Saatoit bongata tuotteitamme tänäkin vuonna tv:stä, sillä MasterChefin kokit pukeutuivat tuotteisiimme. Tämän lisäksi Aarrepaja ohjelman artesaaneilla oli essumme suojanaan vaativissa tehtävissä.

MasterChef

Kiertotalousaamut

Vietimme tänä vuonna Helsingin toimistollamme kaksi mielenkiintoista kiertotalousaamua mielenkiintoisine puhujineen. Kiertotalousaamujen palaute on ollut varsin positiivista ja näitä tullaan varmasti järjestämään myös ensi vuonna.

Kevään kiertotalousaamu

Syksyn kiertotalousaamu

Sairaalaklovnit

Jatkoimme Sairaalaklovnit ry:n toiminnan tukemista tänäkin vuonna ja hauska yhteistyö saa jatkoa myös ensi vuonna. Klovnit tekivät myös yllätysvierailun toimistollemme, josta voit katsoa videomateriaalia alta.

Sairaalaklovnit Lauttasaaressa

Brändivideo

Uusi brändivideomme myös valmistui vuoden loppupuoliskolla. Mikäli et ole sitä vielä nähnyt niin alla olevasti linkistä nopeasti katsomaan! 😉

Touchpoint brändivideo

Kiitos kaikille vuodesta 2022 ja nähdään ensi vuonna!